Skolekonkurranse

Arbeidet med skolekonkurranser 2018 pågår for fullt i Norge

Skjermbilde - Klikk for stort bilde Det er stor oppslutning rundt skolekonkurranser i Yrkesfagenes år 2018. Mange skoler deltar og det er stor spredning nasjonalt. I Nordland vil det konkurreres ved følgende skoler innen disse utdanningsprogrammene. Vinnerne vil representere Nordland i de nasjonale konkurransene som finner sted i uke 15 Hedmark og på Dovre, i uke 16 i Telemark og i uke 17 i Trøndelag (http://worldskills.no/getfile.php/Bilder/2017%20BILDER/Fagoversikt2018%281%29.pdf)

Deltagere til Skole-NM 2018 fra Nordland
Utdanningsprogram Skole Deltagere til skole-NM
Kokk Mosjøen Sten Jakob Johansen
Bilfag, lette kjøretøy Bodø Ole-Kristian Ringstad
Elektriker Mosjøen Ørjan Innereng
Marius Fellingfors
Automatisering Polarsirkelen Ruben Flaa
Martin Antonsen
Helsearbeider Narvik Marthine H Martinussen
Natalie Elvenes
Anleggsmaskinfører Fauske Daniel Bertelsen Johnsen
Frisør Bodø

Marie Fjordbak Jensen

Tømrer Tømrer Magnus Skjevik
Industrimekaniker Mosjøen Vetle Tyldum
Mediegrafiker Mosjøen Ronja Kristin Dambås
Lette kjøretøy 1

Da er bilfag ved Bodø videregående skole inne i siste økt med skolekonkurranse. I neste uke braker det løs med fylkeskonkurranse og flere skoler kommer på besøk til Bodø for å delta. Konkurransene er et ledd i veien til Skole- NM hvor vinneren vil representere Nordland.

Skjermbilde I

Fredag var det duket for skolekonkurranse i frisørfaget ved Bodø videregående skole. Salongen var rigget og klargjort for konkurranse, det var tildelte posisjoner hvor kandidatens navn var sirlig skrevet på speilet.

Nordland fylkeskommune vil delta i skolekonkurranser i Yrkesfagenes år 2018. Det er meldt inn til Worldskills aktivitet i mange programområder.

 

Fant du det du lette etter?