Andre fagområder

Andre fagområder

Bodø vgs - OPUS Bodø tilbyr også flere mindre kurs som ikke passer direkte i en av fagkategoriene i menyen. Slike kurs settes ofte opp etter ønske fra bedrifter eller andre organisasjoner.

På etterspørsel kan OPUS Bodø tilby kurs i andre fagområder enn det som er nevnt. Typiske oppdrag som havner i denne kategorien er elektrofag, spesialkurs for NAV (f.eks. jobbklubber etc.) eller oppdrag for Bodø kommune for flyktninger.

Spør oss gjerne om kurs i fagområder du ikke finner i menyen. Kanskje vi har fagkompetansen til å gjennomføre slike kurs, eller kanskje vi vet hvem andre du kan kontakte?

I fleste fagområder vi tilbyr normale kurs i, kan vi tilby personlig veiledning på timebasis til personer som trenger dette i forbindelse med eksamensrettede selvstudier.

Byggetegninger

Dette 12-ukers kurset med 4-ukers praksisperiode er for deg som ønsker å jobbe innenfor att av fagområdene i bygg- og anleggssektoren, men som har lite eller ingen erfaring fra bransjen fra før. Du trenger ingen forkunnskaper om fagområdet for å delta. Siste kurs så langt startet i Bodø i november 2015, og ble fullført i april 2016.

cabincruiser.png

Regjeringen innførte obligatorisk båtførerbevis for fritidsbåter fra 1. mai 2010.  OPUS Bodø er godkjent testsenter for Båtførerprøven, noe som gjør at du kan ta denne testen hos oss.

Eksamen

OPUS Bodø kan påta seg å være teknisk arrangør for desentralisert eksamen om du studerer ved fagskoler, høgskoler og universiteter andre steder i landet. Vi tar en eksamensavgift for å dekke lokal tilrettelegging, vakter, romleie og forsendelse. Bruk eksamenspriskalkulatoren vår og finn om du sparer penger ved å ta eksamen hos oss.

Fant du det du lette etter?